Alparslan Çakırbeyli ve Memati Baş yan yana geliyor! EDHO ile Teşkilat'ı birleştirecek hamle!

EDHO ile Teşkilat'ı birleştiren hamle! Alparslan Çakırbeyli ve Memati Baş yan yana geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın efsane ismi Yunus Emre Yıldırımer yeni sezonda bomba bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Gelen son bilgilere göre ünlü oyuncunun TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat ile imza aşamasına geldiği öğrenildi. Başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un üzüntüsünü yaşayan izleyiciler bu gelişmeye çok sevindi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Alparslan Çakırbeyli karakteriyle ününe ün katan Yunus Emre Yıldırımer son olarak yine atv ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Adı Sevgi'nin final yapmasının hemen ardından Teşkilat dizisiyle görüşmeye başlayan ünlü oyuncunun imza aşamasına geldiği öğrenildi. Dizide bu kez başka bir karaktere verecek Gürkan Uygun ile Yunus Emre Yıldırımer'in yan yana gelecek olması "Alparslan Çakırbeyli ve Memati Baş bir araya geliyor!" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

EDHO'NUN EN EFSANE İSİMLERİNDENDİ

EDHO'nun Alparslan Çakırbeyli'si olarak bilinen Yunus Emre Yıldırımer son olarak yine atv ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Adı Sevgi'nin final yapmasının hemen ardından Teşkilat dizisiyle görüşmeye başlayan ünlü oyuncunun imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Teşkilat ve Barbaroslar'dan ağızları açık açık bırakacak hamle! Başrolü de dahil her şey...

MEMATİ BAŞ İLE ALPARSLAN ÇAKIRBEYLİ...

Dizide bu kez başka bir karaktere verecek Gürkan Uygun ile Yunus Emre Yıldırımer'in yan yana gelecek olması "Alparslan Çakırbeyli ve Memati Baş bir araya geliyor!" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

YUNUS EMRE YILDIRIMER KİMDİR?

Yunus Emre Yıldırımer, 5 Şubat 1982 tarihinde dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'ne girdi ve buradan mezun oldu. Konservatuvar eğitimine devam ederken Melisa Özge Yıldırımer ile evlendi.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan Fatih-Harbiye adlı dizide Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'le başrolü paylaşarak bu dizide Şinasi rolünü canlandırdı.

Yunus Emre Yıldırımer 2015-2021 yıllarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırmıştır.