Eda Ece'nin Boşvermişim Dünyaya paylaşımına Ajda Pekkan bakın nasıl karşılık verdi

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni paylaşımıyla Ajda Pekkan'ın dikkatini çekmeyi başardı. Ünlü güzelin ''Boşvermişim Dünyaya çalıyor kafamda'' yazarak Instagram'dan paylaştığı fotoğrafına Süperstar Ajda Pekkan da kayıtsız kalamadı. Beğeni yağmuruna tutulan o paylaşıma ünlü sanatçı bakın nasıl karşılık verdi.

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece paylaşımlarında hız kesmiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu, paylaşımlarıyla hayranlarını sevindirmeye devam ediyor.

Eda Ece; Yasak Elma'daki başarılı performansı, güzelliği, bir dargın bir barışık olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile olan ilişkisi, hayvan sevgisi ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren bir isim.

O PAYLAŞIMA KAYITSIZ KALAMADI

Ekranların sevilen yüzü paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Eda Ece sosyal medya hesabı Instagram'dan Ajda Pekkan'ın seslendirdiği 'Boşvermişim Dünyaya' şarkısı ile kendisinin yer aldığı bir fotoğraf karesi paylaştı. "Boşvermişim Dünyaya çalıyor kafamda" notunu düşen ve Ajda Pekkan'ı kalp emojisi ile etiketleyen güzel oyuncu, ünlü sanatçının dikkatini çekmeyi başardı. 

Eda Ece'nin gönderisine kayıtsız kalamayan Ajda Pekkan, Instgram story'sinden güzel oyuncunun gönderisini paylaşarak kalp emojisi ile karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade ile Fatih Aksoy arasında kriz mi var? Beklenen yanıt geldi

Hande Erçel çekti Kerem Bürsin paylaştı! O pozlar sonrası olanlar oldu

Demet Özdemir karın tadını böyle çıkardı! Engin Öztürk'ün çektiği o pozlar sosyal medyayı salladı

Hadise O Ses Türkiye Rap için imaj değiştirdi! İddialı deri kıyafeti ile sosyal medyaya damga vurdu

Ajda Pekkan kış pozuyla rakip tanımıyor! Ünlü sanatçı adeta yıllara meydan okuyor