Eda Ece kızının fotoğraflarının çekilmesine sitem etti: Rahatsız oluyorum

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece, kızı Mina İpek ile ailesinin evinin bahçesinde fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız oldu. Eda Ece konuyla ilgili ''Evim dışında her yerde çocuğumu çekebilirsiniz ama evimde çekilmesinden rahatsız oluyorum'' dedi.

Eda Ece, 2023 yılının Haziran ayında nikah masasına oturduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile Mina İpek adını verdiği kızını iki ay dünyaya getirdi. Ünlü çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Eda Ece ile Buğrahan Tuncer kızlarını da alıp Bodrum'a tatile gitti.

Ünlü çift, önceki gün Yalıkavak'ta görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden ünlü oyuncu Ece; "Her şey yolunda, evimizde tatil yapıyoruz. Bugün de alışveriş için geldik. Kızım yavaş yavaş büyüyor" dedi.

Öte yandan Eda Ece, geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde kızı Mina İpek'in fotoğraflarının çekilmesine sitemde bulundu. 33 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili "Evim dışında her yerde çocuğumu çekebilirsiniz ama evimde çekilmesinden rahatsız oluyorum" ifadelerini kullandı.