Eda Ece hamileliği hakkında açıklamalarda bulundu

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol almış olan ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Arkadaşları ile vakit geçirip bebek mağazalarını dolaşan Eda Ece, hamileliği hakkında açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu Ece, ''Hazırlıklarımız devam ediyor. Hamilelik süreci de çok şükür iyi gidiyor. Her şey yolunda'' şeklinde konuştu.

2019 yılından aşk yaşamaya başladığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da dünyaevine giren Eda Ece, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme bomba gibi düştü. Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece, bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Bebek mağazalarında alışveriş yaparak zaman geçiren ünlü oyuncu Ece, bir restorana geçti. Arkadaşları ile kahve içerek keyifli bir vakit geçiren Ece, mekan çıkışı basın mensupları ile hamilelik süreci hakkında konuştu.

Başarılı oyuncu, "Hazırlıklarımız devam ediyor. Hamilelik süreci de çok şükür iyi gidiyor. Her şey yolunda" açıklamasında bulundu.