Ecem Çırpan'dan sevgilisi Lider Şahin'i şoke eden hareket

Türkiye'nin tescilli eski güzellerinden Ecem Çırpan, sevgilisi Lider Şahin ile görüntülendi. Çırpan'ın verdiği tepki, sevgilisi Lider Şahin'i şoke etti.

Usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan ile ciddi bir ilişki yaşıyor. Sevgilisi ile alışveriş yaparken görüntülenen Lider Şahin, magazincilerin sorularını yanıtladı ancak bu sırada sevgilisi Eecem Çırpan'dan beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

Babasıyla bir projesi olduğunu söyleyen Şahin, "Ben Selami Bey ile on yıl aynı sahneyi paylaştım. Kendisinin vokalistiydim. Hayalimdi Selami Şahin'le düet yapmak. Sözü ve müziği bana ait bir şarkıda buluşmamız bana onur veriyor. Nasıl bir iş olacak bekliyorum...

Babam tam bir öğretmen, beni teşvik etti müziğe, yazdığım şarkıları ilk ona dinletiyorum. Desteğini hep hissediyorum. Şarkı, söz, beste nasıl yapılır ondan öğrendim, benim hocam o." dedi.

37 yaşındaki Lider Şahin, "Kız arkadaşınız Ece Çırpan ile evlenmeyi düşünüyor musunuz, anne ve babanızdan onay çıktı mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi.

Evlilik hakkında da konuşan Şahin, "Hayırlısı evlilik için. Benim ailem benim ilişkilerime karışmaz, her zaman bana destek oldular aldığım kararlarda. Beraber görüşüyorlar ve Ecem'i de seviyorlar, bir problem yok." ifadesini kullandı.

Röportaj sırasında araya giren ve keyifsiz, sinirli görülen Ecem, "Geç kaldık" diyerek tepki gösterince Lider Şahin kısa süreli bir şok yaşadı.