Ecem Buse Alaçam kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Ecem Buse Alaçam nereli, Instagram hesabı var mı?

Ecem Buse Alaçam, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Ecem Buse Alaçam , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 3 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Ecem Buse Alaçam kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Ecem Buse Alaçam , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi üçlemeyi başaran Ecem Buse Alaçam 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Ecem Buse Alaçam kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin onuncu sezonunda kör eleme turu devam ediyor. Bu turda yer alan yarışmacılardan Ecem Buse Alaçam, dördüncü bölümde performansıyla damga vurdu ve üç jüri üyesini döndürmeyi başardı.

ECEM BUSE ALAÇAM KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Ecem Buse Alaçam, 23 yaşında. 19 Mayıs Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde geçen yıl mezun olmuş. Yaklaşık bir ay önce Şanlıurfa'da müzik öğretmenliği yapıyor. Müziğin çok küçük yaşlardan beri hayatında olduğunu ve müzik öğretmenliği için birçok şeyden feragat ettiğini söyleyen Ecem Buse Alaçam, ileride hedefleri arasında sahnelere yer almak ve profesyonel olarak ilerlemeyi istediğini söyledi.

ECEM BUSE ALAÇAM HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye'nin dördüncü bölümünde ekrana gelen Ecem Buse Alaçam, "CAN KIRIKLARI" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz'u döndürdü. Ecem Buse Alaçam, yoluna Beyazıt Öztürk'ün takımında devam etmeyi seçti.