Ece Seçkin imaj değiştirdi... Son halini görenler inanamadı

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden olan Ece Seçkin yeniden imaj değişikliğine gitti. Uzun zamandır saçlarını sarı olarak kullanan Seçkin, saçlarını mora boyattı. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Seçkin, takipçilerinden tam not aldı.

Renkli kişiliği ve sempatik tavırları ile beğeni toplayan Ece Seçkin, yeni imajıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Şarkıları ile beğeni toplayan Seçkin, yeni saçları ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sık sık saç rengini değiştiren ünlü popçu şimdide mor renge boyattı. Ece Seçkin tercih ettiği şık kombini ve mor saçları ile objektiflere poz verdi.

'Mutlu hafta sonları' notunu düştüğü paylaşım ile fotoğraflarını yayınlayan Ece Seçkin takipçilerinden tam not aldı.

Daha önce saçlarını pembeye boyayan genç popçu, bu sefer de mor renge boyattı. Renkli kişiliğiyle de her daim dikkat çeken Seçkini yeni imajını şık bir kombinle Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 'Mutlu hafta sonları' notuyla fotoğraflarını paylaşan Ece Seçkin'e yorum ve beğeni yağdı.

Sosyal medya kullanıcıları 'Sen bir insanın hayatında gerçekleşmesini istediği en güzel ve en özel mucizesin yeryüzünün eşsiz meleği', 'Ne tarafa düşüyoruz' ve 'Saçlar çok yakışmış maşallah' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Ece Seçkin'in yeni imajı...

Birçok başarılı şarkının altına imzasını atan Ece Seçkin, bir dönem saçlarını pembe rengine boyatmıştı.