Ece Seçkin hastalık sürecini anlattı: ''Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim''

Ece Seçkin bir dönem sağlık açısından zor günler geçirmişti. O süreç hakkında konuşan Ece Seçkin, ''Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim. Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik.'' dedi.

Ece Seçkin sağlık açısından zor günler geçirmişti. Sabah TV'de Senem Aydın'ın konuğu olan Geçirdiği rahatsızlık sürecinden bahseden ünlü şarkıcı, "Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim. Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik." dedi. Ece Seçkin konuşmasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

"İdiyopatik kronik alerji, yani sebebi bilinmeyen, tanısı konulamayan... Çok kötü şekilde iki yıl sürdü. Rahatsızlığımın ne olduğunun bulunması biraz zor olduğu için doğru tedaviye başlayamamıştık. Ama sonra doktorumun teşhis koyması ve doğru tedaviyle hayatım kolaylaştı. Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim."

"Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik. Ve iki aydır o atakları geçirecek, hastanelik olacak şeyler yaşamadım. Çok dua ediyorum, bana da çok dua eden insan var. Hep mesajlar attılar, aradılar, onlara da çok teşekkür ederim. Gerçekten sabırla atlattık gibi gözüküyor."