Ece Ronay'ın gözaltı sürecinde yeni gelişme! Soruşturmada cep telefonu ve mail detayı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerlerinin kurşunlanması olaylarında ''Azmettiricilik'' suçlamasıyla gözaltına alındı. Ece Ronay ile birlikte beş kişi daha gözaltına alındı. İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından, şüphelilere ait cep telefonları ve dijital materyaller incelemeye alındı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerlerinin kurşunlanması olaylarında "Azmettiricilik" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda; motosiklet ve kaskla gerçekleştirilen saldırılara karıştıkları saptanan beş kişi daha gözaltına alınmıştı.

EMNİYET TELEFONLARINI İNCELEMEYE ALDI

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre; sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve gözaltına alınan diğer beş şüpheliye ait cep telefonları ve dijital materyaller, İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından detaylı şekilde incelemeye alındı.

Detaylı incelemenin sonunda; şüphelilerin arasındaki telefon, mesaj ve mailleşmelerin (elektronik posta) ortaya çıkarılması ve kurşunlama olaylarının perde arkasına ulaşılması bekleniyor.