Ece Ronay hakkında bilinmeyen 3 gerçek

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları sosyal medyadan yayınlaması ile gündeme gelen Ece Ronay'ın hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüdüğünü ifade eden Ronay hakkında bilinmeyen 3 gerçek ağızları açık bıraktı.

Hem sosyal medya fenomeni hem de şarkıcı olan Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ve ses kayıtlarını Instagram hesabından paylaştı. Ronay, gündeme bomba gibi düşerken kim olduğu araştırılmaya başlandı.

İşte Ece Ronay hakkında bilinmeyen 3 gerçek;

1- Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte boy gösteren Ronay, basın mensupları ile sohbet ederken "Benim aile kavramım yok. Kendi öz ailem yok. Ben 'Aile' kavramını sosyal medyada tanıdım. Karşılıksız seven insanlar olduğunu gördükçe ben onları aile olarak tanımladım." demişti.

Muhabirlerin, "Ailenizle görüşmüyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren Ece Ronay, "Bir kısım anneannemde bir kısım Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüdüm." şeklinde cevap vermişti.

2- Ece Ronay karpuz yerken söylediği bir replik ve video ile gündeme oturmuştur. Fenomenliğin yolunu o karpuz videosu açmış oldu. Bu karpuz videosunda bir yandan karpuz yerken diğer yandan da "Bana nerelisin diyorlar, Diyarbakırlıyım diyorum hiç benzemiyorsun diyorlar. Ne yapayım oğlim koynumda karpuzlan mı gezeyim" diyerek şive kullanan Ece Ronay Taylan ünlü olmuştur. Fenomen olarak diğer mecraları da kullanmaya başlamıştır. Ama asıl ünlü olduğu platform Tiktokdur.

3- Ece Ronay, Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunudur.