Ece Ronay eski eşi Mehmet Bilir'den şiddet mi görüyor? Her şeyi paylaştı!

Ece Ronay eski eşi Mehmet Bilir hakkında şiddet gördüğüne yönelik paylaşımda bulundu. Fiziki ve psikolojik şiddete maruz kaldığını belirten Ece Ronay, ''Başıma gelebilecek her şeyin sorumlusu eski eşimdir.'' dedi.

Klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil hakkında ortaya attığı iddialar ve davalık olma süreçleri ile gündeme gelen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'den psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia ederek sosyal medyada paylaşımlarda bulundu.

"BAŞIMA GELEBİLECEK HER ŞEYİN SORUMLUSU ESKİ EŞİMDİR"

Instagram hesabından uzun bir açıklama yapan Ece Ronay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Çocuğum için bu zamana kadar sustuğum fiziksel ve psikolojik şiddete artık katlanamıyorum. Hamileliğimde başlayıp boşandığım güne kadar devam eden şiddet artık canıma tak etti. 1 ay öncesinde uzaklaştırma kararı almama rağmen bir kere fiziki şiddete (kamera kayıtları ile sabittir) bir kere de bulunduğum mekanı erkeklerle basmak suretiyle psikolojik şiddete maruz bıraktı."

Tek gayesinin çocuğuna iyi bir hayat sunmak olduğunu söyleyen Ronay, "Başıma gelebilecek her şeyin sorumlusu eski eşimdir." dedi.

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Paylaşımlarına T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyen Ece Ronay, eski eşi tarafından arkadaşlarının da ölüm tehdidi aldıklarını iddia ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Hayatımdaki bütün arkadaşlarıma Elisa, Özgür, Mehtap ve Rotinda hakaret, tehdit, ölüm tehdidi etmek suretiyle beni yalnız bırakıp kendine bağladı. Aylarca süren manipülasyonları ve şiddetine susmamın tek sebebi oğlum ve artık sosyal medya kaoslarından uzak durmak istemem. Ben muhasebeden anlamam, muhasebem ile aylardır ilgilendi. Beni caride borçlandırıp merkezlerime haciz göndereceği tehdidiyle aylardır yanında tutuyor. Artık can güvenliğim yok, lütfen yardım edin. Ailesi de bu işin içinde."