Ece Mumay, Gökhan Türkmen ve Selda Bağcan'ın Aleyna Tilki tartışmasına dahil oldu: Üçüncü kişinin yorum yapması doğru değil

Selda Bağcan'ın sahnesinde Aleyna Tilki ile düet yapmasına tepki gösteren Gökhan Türkmen ile ilgili ünlü şarkıcı Ece Mumay da yorum yaptı. Ece Mumay, ''Selda Bağcan çok büyük bir isim. O takdir edip öyle bir şey yapmayı uygun gördüyse, uygundur bence. Bir üçüncü kişinin buna yorum yapması çok doğru değil!'' sözleri ile Gökhan Türkmen'e yanıt verdi.

Gökhan Türkmen geçtiğimiz günlerde Harbiye sahnesine Aleyna Tilki'yi davet eden Selda Bağcan'a "Ülkede o kadar değerli genç, müziğin ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken bir çınarın bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!" sözleri ile tepki göstermişti.

Tartışmaya Ece Mumay da dahil oldu. Masal Şatosu: Gizemli Misafir galasına katılan Ece Mumay, Gökhan Türkmen'in Aleyna Tilki'nin Selda Bağcan'ın sahnesine çıkmasını eleştirmesi hakkında konuştu.

Mumay, şunları söyledi:"Selda Bağcan çok büyük bir isim. O takdir edip öyle bir şey yapmayı uygun gördüyse, uygundur bence. Bir üçüncü kişinin buna yorum yapması çok doğru değil!"

"Sizce Gökhan Türkmen bu polemikleri çıkararak PR mı yapıyor?" sorusunu da yanıtlayan ünlü şarkıcı, "Onu söylemek bana düşmez. Selda Bağcan hakkında kimsenin yorum yapma hakkı yoksa benim de onun hakkında yorum yapma hakkım yok." dedi.