Ece Erken'in başı derde girdi! Savcılığa suç duyurusunda bulundu

Ece Erken satın aldığı motosikleti nedeniyle başı derde girdi. Dolandırıldığını anlayan ve motosikleti trafikten men edilen Ece Erken, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ünlü sunucu Ece Erken kendisine bir elektrikli motosiklet satın almıştı. Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; satın alınan elektrikli motosiklet, herhangi bir plakaya tescilli olmadığı gerekçesiyle trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ece Erken'e ait olan elektrikli motosiklet, sunucunun bir arkadaşı tarafından kullanılıyordu. Polisler tarafından kontrol amaçlı sorgulaması yapılan motosikletin, herhangi tescilli bir plakaya ait olmadığı tespit edildi.

Emniyet güçleri motosikletin trafiğe çıkışının yasak olduğunu belirtti ve trafikten men edilmesine ve otoparka çekilmesine karar verildi. Motosikletinin trafikten men edildiğini öğrenen ünlü sunucu, aracın tüm kayıtlarının usulüne uygun bir şekilde yaptırıldığının bir yanlışlık olduğunu belirtti ancak var olan kayıtlar tam tersini gösterdi.

Durumu yetkili servisle paylaşan Ece Erken, evrak talebinde bulundu. Gelen evraklarda; motosikletinin üzerindeki şase numarasıyla evrak üzerindeki şase numarasının aynı olmadığını fark etti.

Dolandırıldığını fark eden Erken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dilekçenin devamında sahte şase numaralı aracın satılarak kandırıldığını belirten Ece Erken, motosiklette yazılı olan şase numarası ile tip onay belgesinde yazılı olan numaranın farklılık gösterdiği, şirketin 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Dolandırıcılık' suçlarını işlediğini belirterek cezalandırılmasını talep etti.

Savcılığa sunulan dilekçede şirketten alınan evraklarla motosiklet üzerindeki şase numarasının farklı olduğu firmanın hileli davranışlarda bulunduğu kaydedildi. Şikâyet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.