Ece Erken'den oğlu Eymen'e duygusal doğum günü paylaşımı

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle birlikte zor günler geçiren sunucu Ece Erken, yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başladı. Bu zamana kadar hep eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile alakalı paylaşımlarda bulunan Ece Erken son olarak oğlu Eymen ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu geçtiğimiz ocak ayında kaybeden sunucu Ece Erken, yaşadığı zor günleri geride bırakmaya başladı. Sosyal medyada bu zamana kadar hep eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili paylaşımlarda bulunan Ece Erken, son olarak oğlu Eymen'in doğum günü sebebiyle bir paylaşımda bulundu.

Ece Erken, oğlunun doğum günü sebebiyle yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbim'in emaneti biricik oğlum... Senin enerjin,senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydın ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum... Şuan hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi. Sen yetiştirirken bana büyük destek oldu. Allah tekrar razı olsun ondan. İnşAllah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru... Seni çok ama çok seviyorum. Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere..."