Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşanıyor mu?

Ünlü sunucu Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturdu. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan çiftin cephesinden beklenmedik bir hamle geldi. Instagram'dan bir birini takip etmeyi bırakan ikili fotoğrafları da kaldırdı. Ece Erken oğlu Eymen ile tatile çıktığı anları paylaştı.

Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yaptığı dönemde Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamasıyla gündeme bomba gibi düşen Ece Erken, ilişkisi için işinden ayrıldı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu da Ece Erken'le birliktelik yaşamak için eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu ile boşanmıştı.

İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren ünlü çift, geçtiğimiz haziran ayında Bodrum'da dünayevine girdi. Çiçeği burnunda çift, yaz boyunca Bodrum'da tatil yaptı.

Ünlü çift hakkında boşanacağı yönünde iddialar ortaya atılırken Ece Erken ve Şafak Mahmautyazıcıoğlu'nun hamleleri haberleri güçlendirdi. İkilin Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakırken Erken'in eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları da kaldırması dikkat çekti.

Ece Erken profilindeki 'Myazıcıoğlu' soyadını da silerken oğlu Eymen ile baş başa tatile çıktı. Erken, tatilden kareleri sosyal medyadan paylaştı.