Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla fotoğrafını paylaştı... Eski eşle ilgili yoruma sinirlendi: Zavallısınız

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından silahlı saldırı sonucu öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekildiği kareyi paylaştı. Ece Erken, ''İlk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var'' diyen takipçisine gösterdiği tepki ile gündeme geldi.

Son olarak Söylemezsem Olmaz programı ile izleyici karşısına çıkan Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Zor günler geçiren Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Erken, takipçisinden gelen yoruma öfkelendi.

Erken, paylaşımına "Bizimkisi bir aşk hikayesi" notunu düştü. Ünlü sunucunun eşiyle olan paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşıma "Ay Allah'ım yeter artık ilk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var" yorumunda bulundu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin hatırlatılmasına sinirlenen Ece Erken, şu sözlerle tepkisini dile getirdi:

"Ne yapayım üzülmeyeyim mi 15-20 yıl geçmedi diye? Veya sevgili yapayım bir sürü, üzülmeyeyim nasıl arzu ederdiniz? İnanın o kadar boş o kadar zavallı geliyorsunuz ki gerçekler ortadayken"