Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? İddialara jet açıklama geldi

Ece Erken'in olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Serkan Uçar ile yurt dışı tatiline gitmesi gündeme bomba gibi düştü. Serkan Uçar ile yeniden barıştığı iddiası ile adından söz ettiren ünlü sunucu Ece Erken'den jet açıklama geldi. Erken, iddialara son noktayı koydu.

2014 yılın iş insanı Serkan Uçar ile nikah masasına oturan ünlü sunucu Ece Erken, oğlunun babası ile 2015 yılında olaylı bir şekilde boşandı. Boşanmanın ardından oğulları Eymen için sık sık bir araya gelen eski eşler Ece Erken ile Serkan Uçar, geçtiğimiz günlerde yurt dışı tatiline gitti. İkilinin Eymen ile tatile çıkmasının ardından barıştıkları iddiası magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. İddiaların ardından Erken'den açıklama geldi.

ECE ERKEN, ESKİ EŞİ SERKAN UÇAR İLE BARIŞTI MI?

Erken, şu ifadeleri kullandı: "Pardon, geri zekalı mısınız? 'Para bitti, Ece Katar'a gitti' yorumlarını falan okudum, sahte hesaplardan yazılmış. Kim olduğunu tahmin ettiğim kişi. Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim hep görüşmesini istedim. Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük."