Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıldönümünde andı: En ağır cezaları almalarını diliyorum!

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçtiğimiz yıl silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıldönümünde andı. Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili paylaşımında ''Bugün eşimi kaybedeli tam bir yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var. Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum'' ifadelerine yer verdi. Ünlü sunucuya başın sağolsun mesajları gönderildi.

Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz yıl uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin ölümünün ardından büyük bir yıkım yaşayan ünlü sunucu Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla andı.

Zamanının çoğunu oğlu ile geçiren ve eşinin acısını hafifletmeye çalışan Ece Erken, "Bugün eşimi kaybedeli tam 1 yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var. Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum" mesajını yayınladı.

Ece Erken'in paylaşımı takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü sunucuya, takipçileri "Allah sabır versin" ve "Gerçekten çok zor bir durum" gibi yorumlarda bulundu.