Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile son konuşmasını anlattı... Detaylar kan dondurdu

Ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ötürülmesinin ardından açılan davada ifade verdi. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldü gün son konuşmasını anlatan Ece Erken, duygusal anlar yaşadı. Erken, son konuşmalarındaki detayları ile herkesi şaşırttı. Erken, ''Tehdit edildiği hakkında konuştuk o gün. Bana tam isim söylemedi ama alacak verecek durumu olduğunu söyledi. Beni eve bıraktı gitti. Gece 12'ye kadar mesajlaştık. Aradım sesi çok neşeli geliyordu. Sonraki saatlerde aradım ulaşamadım. Sonra abisi aradı Şafak yanında mı dedi. Hayır dedim. Daha sonra beni Murat aradı abla biz vurulduk dedi. Hastaneye gittim ve öldüğünü öğrendim'' dedi.

Son olarak Söylemezsem Olmaz programında yer alan Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasında ifade verdi.

ECE ERKEN ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU İLE OLAN SON KONUŞMASINI ANLATTI

Ünlü sunucu Erken, eşiyle olan son konuşmasını şu sözlerle anlattı: "Eşimle öldürüldüğü katledildiği günü 14.30'da alışveriş mağazasına gittik. Arabada telefonla konuştu. Balıkçıda buluşmak için sözleştiler müvekkil görüşmeleri olacaktı.

Tehdit edildiği hakkında konuştuk o gün. Bana tam isim söylemedi ama alacak verecek durumu olduğunu söyledi. Beni eve bıraktı gitti. Gece 12'ye kadar mesajlaştık. Aradım sesi çok neşeli geliyordu. Sonraki saatlerde aradım ulaşamadım. Sonra abisi aradı Şafak yanında mı dedi. Hayır dedim. Daha sonra beni Murat aradı abla biz vurulduk dedi. Hastaneye gittim ve öldüğünü öğrendim "