Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan fotoğraflarını paylaştı... Görenler duygulandı

Silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ardından büyük yıkım yaşayan Ece Erken, yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekildiği kareleri takipçileri ile paylaştı.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Bakırköy'de ortağı olduğu bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Ece Erken, eşinin ölüm haberinin ardından yasa boğuldu.

Eşinin kaybetmesinin ardından içine kapanan ve görüntülendiği AVM'de ekranlara dönmeye düşünmediğini ifade eden Ece Erken, sosyal medyadan takipçileri ile acısını paylaşıyor.

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan ünlü sunucu, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çekildiği kareyi takipçileri ile paylaştı. Eşine sarıldığı anları paylaşan Erken, "Her fotoğrafımızda öyle sarılmışız ki sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi canım Şafak'ım. İnşallah cennetten bizi izliyorsundur, seni çok seviyorum" notunu düştü.