Ece Binay kimdir? Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşandı mı?

Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay evliliklerini sonlandırdı. Avukat Ece Binay, eşi sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün yabancı genç bir kadın ile samimi şekilde görüntülenmesine karşı ilk tepkisini sosyal medya üzerinden göstererek Instagram hesabındaki Kırmızıgül soyadını kaldırmıştı. Haberi görenler ''Ece Binay kimdir, kaç yaşında? Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşandı mı?'' sorularının yanıtını ve detayları araştırmaya başladı. İşte merak edilenler...

Geçtiğimiz haftalarda magazin dünyasına bomba gibi düşen Mahsun Kırmızıgül'ün görüntülerinin ardından taraflardan hiçbir açıklama gelmemişti. Ancak bugün ikili 6 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay anlaşmalı olarak boşandı. Ece Binay ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, Ece Binay kimdir, kaç yaşında?

MAHSUN KIRMIZIGÜL İLE ECE BİNAY BOŞANDI

Kırmızıgül ve Binay, 6 yıllık evliliklerini Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde sonlandırdı. Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay, 2016 yılında ABD'de nikah masasına oturmuştu. Çiftin bir yıl sonra da Lavin adında kızları dünyaya gelmişti. Mahkeme kızlarının velayetini Ece Binay'a verdi.

ECE BİNAY KİMDİR?

Ece Binay, 2016'da yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mahsun Kırmızıgül ile Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosluğu'nda düzenlenen törenle evlendi.

Düğüne çiftin aileleri ve yakın dostları da dahil olmak üzere toplamda 30 kişi katıldı.

Avukatlık yapan Ece Binay'ın Lavin adında bir kızı var.

Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül Nisan 2022'de tek celsede ayrıldı.