Ebru Yaşar ve Royal Halı'dan işbirliği! Gel de Sevme'yi yeniden yorumladı

Güçlü yorumuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Yaşar, Royal Halı ile yapmış olduğu işbirliği sonucu ilk kez bir markanın yüzü oldu. Ebru Yaşar, popüler şarkısı Gel de Sevme'yi, Gel de Serme adıyla Royal Halı için yeniden yorumladı.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın yayınlandığı dönemde hit olan şarkılarından "Gel de Sevme", Royal Halı için "Gel de Serme" adını alarak Ebru Yaşar tarafından yeniden yorumlandı. Fantezi müziğin en güçlü yorumcularından ünlü şarkıcı, kariyerinde de ilk kez bir markanın yüzü olmuş oldu.

Ebru Yaşar, markanın bu yeni kampanyası için kamera karşısına da geçti ve Gel de Sevme şarkısını Gel de Serme adı ile Royal Halı için bir kez daha yorumlamış oldu.

"ŞARKIM VE BEN MARKA İLE ADETA BÜTÜNLEŞTİK"

Proje ile ilgili duygularını dile getiren Ebru Yaşar, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten büyük ve öncü bir markanın kampanyasında görev almaktan son derece mutluyum. 1 Mart'tan itibaren şarkımı hayranlarım için "Gel de Serme" sözleriyle seslendireceğim. Çok keyifli bir işbirliği oldu. Şarkım ve ben marka ile âdeta bütünleştik. Royal Halı'nın, renkleri ve dokularıyla doğadan esinlenerek hazırladığı modelleriyle aramda güçlü bir bağ oluştu. "Gel de Sevme" adlı parçamı yeni haliyle seslendirmekten büyük keyif aldım. Umarım hayranlarım da benimle aynı duyguları paylaşırlar. Çünkü şarkımın yeni halinin çok beğenileceğinden ve dillere düşeceğinden eminim."