Ebru Yaşar Ramazan Bayramı'nda çalışıyor: Evde oturduğumuz zamanların acısını çıkartacağız

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün Aydınlıkevler oyununu izlemek için gittiğinde görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı'nda çalışacağını söyledi. Yaşar, ''Evde oturduğumuz zamanların acısını çıkartacağız'' dedi.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akbağ'ın başrolünde yer aldığı Aydınlıkevler oyununu izlemeye geldi. Gösterim öncesi basın mensupları ile sohbet eden Ebru Yaşar, samimi açıklamalarda bulundu.

Ebru Yaşar, "Demet Akbağ'ı çok severim. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyun zaten, ekip olarak da çok severim. Çok başarılılar. Bugün de Ramazan'ın son günleri. Bir de pandemi sürecinde o kadar uzak kaldık ki böyle oyunlara... Uzun zaman sonra geldim." dedi.

"Bugün de son dinlenme günleriniz diyebiliriz. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt veren Yaşar, "Aslında 10 gün önce başladı bu maraton. Çok yoğun bir konser maratonu başlıyor. Evde oturduğumuz zamanların acısını çıkartacağız. Biliyorsunuz; ben bacağımı kırdım, ekstra 2-3 ay bir yere çıkamadım. O yüzden çok sıkıldım. Bu yüzden bayramı çalışarak geçirmek istiyorum. Bayramın ilk günü yavru vatan Kıbrıs, ikinci gün İstanbul, sonra da ailemle vakit geçireceğim." şeklinde konuştu.