Ebru Şancı, eşi Alpaslan Öztürk'ün Milli Takım'a çağrıldığı gün yaşadıklarını ilk kez anlattı

Eski model Ebru Şancı, 2015 yılında nikah masasına oturduğu futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ün Milli Takım'a çağrıldığı gün ortaya çıkan videosu hakkına konuştu. Şancı, 'Bana ilk önce “Sana bir video atacağım, ağlayacaksın” dedi. Ben de “Ne ağlayacağım ya” dedim. Videoyu attı, görüntüleri izleyince gerçekten gözlerim doldu. Çünkü o kadar iyi biliyorum ki nasıl emek verdiğini...' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan eski manken Ebru Şancı, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Eşi Alpaslan Öztürk'ün Milli Takım'a seçildiği gündem bahseden Şancı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şancı, kendisine yöneltilen 'Alpaslan Bey'in Milli Takım'a çağrıldığını öğrendiği an yaşadığı sevinç hafızalara kazındı. O görüntüleri izleyince ne hissettiniz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Bana ilk önce "Sana bir video atacağım, ağlayacaksın" dedi. Ben de "Ne ağlayacağım ya" dedim. Videoyu attı, görüntüleri izleyince gerçekten gözlerim doldu. Çünkü o kadar iyi biliyorum ki nasıl emek verdiğini... Hiçbir zaman "Onu aldılar, beni almadılar" demedi. Hep "Allah bana ne zaman nasip ederse o zaman olacak" dedi. Nasip bugüneymiş.'

'Alpaslan Bey normalde de böyle midir? Sevincini böyle zıplayarak mı gösterir?' sorusuna da yanıtı veren Şancı, şu ifadeleri kullandı:

'SEVİNDİĞİNDE ÇOCUK GİBİDİR'

'Kızdığı zaman çok kızar. Sevindiğinde de çocuk gibidir. Çok duygusal bir insan. Yengeç burcu. Her şeyi en uçta yaşıyor. Bütün Türkiye mesaj attı. Allah hepsinden razı olsun.'