Ebru Şallı'ya 'Ferrari gibi kadın' diyen Uğur Akkuş'a Deniz Akkaya sert çıktı: Sen nesin karşı tarafın sarı taksisi mi?

Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı'nın YouTubu kanalına konuk olarak eşine 'Ferrari gibi kadın' benzetmesinde bulundu. Ebru Şallı'nın bu benzetmeye gülmesine Deniz Akkaya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akkaya, 'Sen nesin karşı tarafın sarı taksisi mi?' diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalı açan eski manken Ebru Şallı, 2019 yılının Eylül ayında nikah masasına oturduğu eşi Uğur Akkuş'u konuk etti. Ünlü çift nasıl tanıştıklarını anlatırken Uğur Akkuş'un söylemleri gündem oldu.

Tanışma hikayesini anlatan Uğur Akkuş, 'Ofise geldi tırnaklar bembeyaz, en sevmediğim oje rengi. Hiç bakmadım bile yüzüne! 'Bu ne ya? Biz buna yatırım mı yapacağız?' diye düşündüm. İş görüşmesi için yemeğe çıktık. Şık giyimi ve güzelliğinden etkilendim. Ferrari gibi kadın' ifadelerini kullanırken Ferrari benzetmesi tepki topladı.

Ebru Şallı'nın eşinin benzetmesine gülümseyerek karşılık vermesine öfkelenen Deniz Akkaya, ünlü çifti eleştiri yağmuruna tuttu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akkaya, şu ifadeleri kullandı:

'Eşini Ferrari'ye benzetip bunu iltifat saymak ve eşinin bunu çok beğenmesi. Bir de ağızdan kaçma değil, kendin bilerek, isteyerek, övünerek paylaşmak bu söylemi... Peki sormazlar mı sen nesin karşı tarafın sarı taksisi mi? Bir kadın ve bir adam... İlişkisini daha iyi özetleyemezdi'