Ebru Şallı'dan eşi Uğur Akkuş ile 'mutluluk' pozları

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ebru Şallı, son paylaşımları ile iddiaları adeta yalanladı. Öte yandan Uğur Akkuş'un, eski eşini darp ettiği gerekçesi ile aldığı 1 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasının başladığı, Akkuş'un Kovid-19 salgın hastalığı sebebiyle Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan izinli olarak ayrıldığı öne sürüldü.

Eski mankenlerden Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş'tan boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Boşanma haberleri gündemdeki yerini korurken Ebru Şallı'dan mutluluk pozları geldi. Eski manken, eşi Uğur Akkuş'un kızı Aden Su'nun doğum günü partisine katıldı ve hem eşi hem de eşinin kızı Aden Su ile mutluluk pozları paylaştı.

Fotoğrafları, "Adenimiz","hepinizi seviyorum", "sevimli beybiler" gibi etiketler kullanan Ebru Şallı, paylaşımları ile kafaları karıştır.

Öte yandan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, eski eşi Gonca Sağlam'ı 18 Aralık 2016'da darp edip burnunu kırdığı gerekçesi ile basit yaralama suçundan yargılanmış ve 1 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası almıştı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uğur Akkuş'un cezaevi günlerinin başladığı ortaya çıktı.

SALGIN SEBEBİ İLE İZİNLİ AYRILDI

Haberde yer alan bilgilerde; Akkuş'un 28 Şubat 2022 tarihinde Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Kovid-19 salgın hastalığı sebebiyle izinli olarak ayrıldığı, izin süresini ise Şişli'de bulunan bir AVM'deki ikametgahında geçirmesinin zorunlu olduğu belirtildi.

Akkuş'un ruhsatlı silahına da el konulduğu ve İzmir'de olan eski eşi Gonca Sağlam'a yaklaşmasının ise kesinlikle yasak olduğu belirtildi.