Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un ABD'ye yerleşeceği haberlerine eski eşi Gonca Derin'den gönderme: Gittiğin yerde kal

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un Kuveytli iş insanları dolandırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Ebru Şallı ile Uğur Akkuş'un ABD'ye yerleşeceği iddiaları gündeme geldi. Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam yaptığı paylaşımda ''Para pul istemiyoruz yeter ki gittiğin yerde kal'' ifadeleri ile göndermede bulundu.

Ebru Şallı'nın eş Uğur Akkuş'un helikopter ile göstererek hayali arsa satışı yaptığı ve Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Akkuş'un ofisine günlerde haciz de gelmişti.

Pahalı mekanlarda eşi Ebru Şallı ile boy gösteren Uğur Akkuş'un borçları nedeniyle ABD'ye yerleşeceği ve Türkiye'ye dönmeyeceği de konuşulmaya başlandı. Ünlü çiftin, ABD'deki gösterişli hayatının göz önünde olmasıyla eski eş Gonca Sağlam, sosyal medyada göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacılarına verdiği ödülü ti'ye aldı: Ben de araba falan verecek sandım

Gonca Derin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Şimdiye kadar hakkımda çıkan haberlere itibar edebilirsiniz. Hepsi doğruydu. Hiç gerçek dışı bir habere rastlamadım. Para pul istemiyoruz yeter ki gittiğin yerde kal. Ömür boyu tatil hediye ettik sana."

Demet Özdemir paylaştı, sosyal medya çalkalandı! Yeni proje mi geliyor?

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den 'nikah tarihi' açıklaması: Netleşmedi