Hercai'nin yıldızları için ses getirecek 'Destan' iddiası! Batuga'nın gidişi onu getiriyor!

Destan dizisi için kulislerde dolaşan bilgilere göre diziye bir isim veda ediyor. Batuga rolüyle kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Edip Tepeli iddialara göre diziden ayrılan isim olacağı söyleniyor. Son günlerde kulislerde konuşulan ve haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, Ebru Şahin'in Hercai dizisinde 3 sezon boyunca beraber rol aldığı Akın Akınözü'nün Batuga'dan sonra diziye eklenecek karaktere hayat vereceği söylentiler arasında.

Ebru Şahin ile Akın Akınözü Hercai'den sonra yine aynı projede oynayacaklar iddiası son günlerde bazı haber sitelerinde dile getirildi. Batuga'nın vedası Akın Akınözü'nü getiriyor iddiaları çok konuşulmaya başlandı. Destan dizisi geçtiğimiz ay sezon finali bölümüyle ekranlara veda etti. İlk sezonu geride bırakan diziye Batuga rolündeki Edip Tepeli'nin veda edeceği iddialar arasında yer alıyor. Hal böyle olunca Batuga yerine bir karakter geleceği konuşuluyor. Hatta iddialara göre, bu karakteri Akın Akınözü'nün canlandıracağı bile söyleniyor.

BİR İSİM VEDA EDİYOR

Son günlerde kulislerde dolaşan bilgilere göre diziye bir isim veda edecek. İddialara göre, Batuga karakteriyle çok sevilen Edip Tepeli diziden ayrılan isim olacak.

YERİNE O İSİM Mİ GELİYOR?

Son günlerde kulislerde konuşulan ve haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, diziye Akın Akınözü geliyor.

BATUGA'DAN SONRA...

Ebru Şahin'in Hercai dizisinde 3 sezon boyunca beraber rol aldığı Akın Akınözü'nün Batuga'dan sonra diziye eklenecek karaktere hayat vereceği iddia ediliyor.

Bu konuda oyuncudan ve dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama olmadığını da net bir şekilde belirtelim.