Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında?

Hercai dizisi ile akıllara kazınan Ebru Şahin İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kan Parası filmi ile ilk oyunculuk deneyimini kazanan Ebru Şahin, daha sonra Babam adlı filmde Nilüfer karakterine hayat vermiştir. Ebru Şahin, izleyicilerin çok beğendiği yapımlardan olan İstanbullu Gelin dizisinde rol almıştır.

Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazana Ebru Şahin ilk oyunculuk deneyimini Kan Parası filmiyle yapmıştır. Ünlü basketbolcu Cedi Osman’la adı anılan oyuncu Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2017 yılından İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterine hayat veren oyuncu, üniversiteden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşamıştır. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, 1.66 metre boyunda, 54 kilo ve Boğa burcudur.

EBRU ŞAHİN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)