En son Hercai'de buluşmuşlardı! Ebru Şahin ve Akın Akınözü aynı dizide mi oynacak?

Destan dizisinde gelecek hafta Batuga ile Akkız'ın düğününü izleyeceğiz. Kulislerde dolaşan bilgilere göre diziye bir isim veda ediyor. Batuga rolüyle kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Edip Tepeli iddialara göre diziden ayrılan isim olacak. Son günlerde kulislerde konuşulan ve haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, Ebru Şahin'in Hercai dizisinde 3 sezon boyunca beraber rol aldığı Akın Akınözü'nün Batuga'dan sonra diziye eklenecek karaktere hayat vereceği iddia ediliyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama olmadığını da net bir şekilde ifade edelim.

Ebru Şahin ile Hercai'den sonra yine bir araya geliyorlar. Batuga'nın vedası Akın Akınözü'nü getiriyor. Destan dizisi adım adım sezon finali bölümüne yaklaşıyor. İlk sezonu geride bırakmayan hazırlanan diziye Batuga rolündeki Edip Tepeli'nin veda edeceği iddialar arasında. Hal böyle olunca Batuga yerine bir karakter geleceği konuşuluyor. Hatta iddialara göre, bu karakteri Akın Akınözü'nün canlandıracağı bile söyleniyor.

BİR İSİM VEDA EDİYOR

Son günlerde kulislerde dolaşan bilgilere göre diziye bir isim veda ediyor. İddialara göre, Batuga karakteriyle çok sevilen Edip Tepeli diziden ayrılan isim olacak.

YERİNE O İSİM Mİ GELİYOR?

Son günlerde kulislerde konuşulan ve haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, diziye Akın Akınözü geliyor.

BATUGA'DAN SONRA...

Ebru Şahin'in Hercai dizisinde 3 sezon boyunca beraber rol aldığı Akın Akınözü'nün Batuga'dan sonra diziye eklenecek karaktere hayat vereceği iddia ediliyor.

Bu konuda oyuncudan ve dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama olmadığını da net bir şekilde belirtelim.