Ebru Gündeş kimdir, kaç yaşındadır? Ebru Gündeş aslen nereli, kaç kez evlendi?

Tv8'in sevilen ve büyük bir heyecanla beklenen programı O Ses Türkiye, 10. yıl özel sezonuyla yine izleyicisinin karşısına çıktı. O Ses Türkiye'nin yeni sezon jürileri arasında yer alan isimlerden biri de Ebru Gündeş oldu. Ebru Gündeş kimdir, kaç yaşındadır? Ebru Gündeş aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974'de İstanbul'de doğdu. İlkokulu Ankara'da okudu ancak maddi zorluklar nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı...

O Ses Türkiye 10. sezonuyla dün akşam TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri koltuğunda Ebru Gündeş de oturuyor. Tüm izleyiciler Ebru Gündeş kimdir, kaç yaşındadır? Ebru Gündeş aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Ebru Gündeş, 1974 doğumludur. Sahneye ilk kez 1991 yılında Emel Sayın'ın vokalisti olarak çıkmıştır. İşte hakkında tüm merak edilenler...

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Ankara'da okuduktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bırakan Gündeş'in sesinin güzelliğini 1989 yılında keşfeden bir aile dostu onu ve annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu'nu bir müzik yapımcısına götürdü. Ebru Gündeş'in sesinden büyülenen Neşe Demirkat, onu ünlü prodüktör Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay'ın ellerine teslim etti. 1991 yılında Koral Sarıtaş'ın yönlendirmesiyle ilk sahne deneyimini Emel Sayın'a vokal yaparak yaşadı.

1993 yılında 'Tanrı Misafiri' adlı ilk albümünü piyasaya çıkaran Ebru Gündeş, milyonluk satış rakamına ulaşır. İlk albümün ardından ertesi yıl 'Tatlı Bela' yayınlanır. 1999 yılında 'Dön Ne Olur' adını taşıyan bu albümünün stüdyodaki tanıtımı sırasında, basın mensupları önünde beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Ebru Gündeş, uzun bir süre de dinlenerek hayranlarından uzak kaldı.

Uzun süren ayrılığın ardından ilk konserini 11 Mart 2000 gecesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde veren Ebru Gündeş, konserin tüm gelirini Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Vakfı Hastanesi Reanimasyon Kliniği'ne bağışladı.

EBRU GÜNDEŞ KAÇ KEZ EVLENDİ?

Ebru Gündeş, 16 yaşında ilk kocası Hamdi Vardar ile evlendi. Çift daha sonra boşandı ve 2002'de avukat Ömer Durak ile evlendi. Üçüncü evliliğini 2010 yılında İranlı Azerbaycanlı işadamı Reza Zarrab ile yaptı. Çift 2021 yılında boşandı. Çiftin Alara isminde bir kız çocuğu bulunuyor.

Murat Boz kimdir, kaç yaşındadır? Murat Boz aslen nereli, hiç evlendi mi?