Ebru Gündeş hakkında şoke eden yuva yıkıyor iddiası! Adı Murat Özdemir ile anılmıştı

Sanatçı Ebru Gündeş'in iş insanı Murat Özdemir ile sevgili oldukları yönünde haberler çıkmıştı. Ortaya atılan yeni iddiaya göre, Murat Özdemir evli ve Ebru Gündeş için eşine boşanma davası açtı. Ebru Gündeş hakkında yuva yıkıyor iddiaları dolaşmaya başladı.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in ismi bir süredir iş insanı Murat Özdemir ile anılıyordu. Ebru Gündeş hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Takvim yazarı Ufuk Özcan'ın iddiasına göre; evli olan iş insanı Murat Özdemir, Ebru Gündeş için eşi Selin Kabaklı'ya boşanma davası açtı öyle ki anlaşmalı boşanma için baskı yapmaya da başladı.

EBRU GÜNDEŞ HAKKINDA ŞOKE EDEN İDDİA

Takvim'den Ufuk Özcan'ın iddiasının yer aldığı yazı tam olarak şu ifadelerden oluşuyor:

"Türkiye'nin en büyük sesleri arasında yer alan Ebru Gündeş'in son dönemde iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Hatta Özdemir'in evli olduğu iddia edilmişti. Bu olay ile ilgili birkaç telefon aldım. Murat Özdemir'in eşi Selin Hanım, ortak arkadaşlarım aracılığıyla bana ulaştı. Eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için kendisine boşanma davası açtığını ve anlaşmalı boşanmak için baskı yaptığını söyledi. Hatta boşanma kağıtlarını imzalatmış bile. Yani anlayacağınız şimdilik bir iddiada kalan aşk haberi sanırım doğruluk kazanıyor. Çünkü ortada yuvasını kurtarmaya çalışan bir kadın olduğunu unutmamak lazım."