Ebru Gündeş Dubai'de evlendi

Ebru Gündeş, iki yıl önce arkadaş ortamında tanış- tığı Murat Osman Özdemir ile Dubai'de evlendi. Çiftin balayı için Körfez turu yapacağı öne sürüldü.

Daha önce üç evlilik yapan bir çocuk annesi Ebru Gündeş, yeniden gelin oldu. Gündeş, bir süredir birlikte olduğu kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlendi. Çift, Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle nikâh masasına oturdu. Özdemir, Gündeş'i davul ve zurlayla evden aldı. Gündeş ile Özdemir'in balayı için Körfez turu yapacağı ileri sürüldü. Özdemir yakın zaman önce Ebru Gündeş için çocuklarının annesi Selin Kabaklı'dan boşandı. Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayii alanında hizmet veren bir şirketin sahibi olan 37 yaşındaki Özdemir'in 3 çocuğu var. Gündeş de kızının eğitimi için Dubai'de yaşıyor, iş için Türkiye'ye geliyor.

Ebru Gündeş eşiyle fotoğrafını Instagram'da "Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ederiz" notuyla yayınladı.

AŞKIN HİKÂYESİ

3. eşi Reza Zarrab'dan boşanan Gündeş ile Özdemir, bir süre gizli saklı görüştü. Özdemir'in eşi Selin Kabaklı ihaneti duyunca kıyamet koptu. Özdemir, şarkıcı ile ilişkisini bitirip evine döndü. Eşini çok sevdiğini söyleyip af diledi. Gündeş de kendisinden 22 yaş küçük Iraklı Rassan Khoshnaw ile flört etmeye başladı. Özdemir, Gündeş'i takip etmeyi bırakmadı. İddiaya göre; ticari sıkıntı yaşadığını söyleyip Temmuz 2023'te Selin Kabaklı'yı kâğıt üzerinde boşanmaya ikna etti ama birlikte yaşamaya devam ettiler. Özdemir geçen aralıkta Ankara'da bir mekânda sahne alan Gündeş'i dinlemeye gitti. Küllenen aşk ikinci kez alevlendi.