Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy, ünlü oyuncuyla sarmaş dolaş görüntülendi!

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'dan evlenmeleri beklenirken ayrılık kararı gelmişti. Birbirlerini takipten de çıkan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın ikilisinden ayrılık sonrası yeni haberler gelmeye başladı. Çağatay Ulusoy'un oyuncu İlkin Tüfekçi ile görüldüğü iddia edildi.

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'dan ayrılık haberi geldi. Snob Magazin'de yer alan habere göre; 2016 yılında beraber rol aldıkları İçerde dizisinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan çift, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın 2023 yaz aylarında evlenecekleri konuşuluyordu.

Yeni bir iddiaya göre; Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz gece Sarıyer'de açılan yeni bir mekanda görüntülendi. Ulusoy'un yanında oyuncu İlkin Tüfekçi de vardı. İki ismin sarmaş dolaş oldukları öne sürüldü.

İLKİN TÜFEKÇİ HAKKINDA

Eski Galatasaraylı futbolcu İlyas Tüfekçi'nin kızı olan İlkin Tüfekçi, Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Hem dizi-film hem de tiyatro oyunculuğu yapan Tüfekçi'nin ilk dizisi Arka Sıradakiler olmuştu. Oyuncu son olarak Seversin adlı yaz dizisinde rol almıştı.