Kimsenin bilmediği o gerçek... Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı Arka Sokaklar dizisinde!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı ''Haluk'' karakteriyle bir döneme damgasını vuran oyuncu Tamer Karadağlı ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan bilgi hayranlarını şoke etti. 2002 yılında başrollerini Özgür Ozan, Pınar Altuğ ve Zeyno Günenç'le paylaşan Tamer Karadağlı dizide büyük bir başarı yakaladı.

Oyuncu Tamer Karadağlı 2002 yılında başladığı Çocuklar Duymasın macerasıyla Türk dizi sektöründe önemli bir çıkış yakaladı. Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı "Haluk" karakteriyle özdeşlesen Karadağlı'nın o dönemlerde Arka Sokaklar dizisinde de rol aldığı ortaya çıktı. Karadağlı'nın eski rol arkadaşı Özgür Ozan'ı ziyaret ettiği sırada konuk oyuncu olarak sahne aldığı öğrenildi.

Oyuncu Özgür Ozan 2005 yılında Çocuklar Duymasın ile yollarını ayırmış ve Arka Sokaklar dizisinde şu an da hala devam eden "Hüsnü Çoban" karakteriyle kariyerine devam etmişti. Tamer Karadağlı'nın o dönemde Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Bu olay ise birçok dizi hayranı şok etti.

TAMER KARADAĞLI BİR DÖNEM ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE DE OYNAMIŞ

Tamer Karadağlı'nın Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlandığı dönemlerde Arka Sokaklar dizisinin bir sahnesinde rol aldığı sahne herkesi şaşırttı. Arka Sokaklar'da Selami karakterine hayat veren Özgür Ozan birkaç yıl sonra ayrılarak Arka Sokaklar'a transfer olmuştu.

HALUK VE SELAMİ YAN YANA

Tamer Karadağlı'nın Arka Sokaklar dizisinin bir sahnesinde rol alması çoğu izleyiciyi şaşırtırken bazıları ise anlam veremedi. İddiaya göre Karadağlı eski rol arkadaşı Özgür Ozan'ı Arka Sokaklar setinde ziyarete gitti. Ziyaret sırasında çekimlerin de devam etmesi üzerine Karadağlı 20 saniyelik bir sahnede konuk oyuncu olarak rol aldı.