Tam her şey rayından çıktı derken... Duy Beni'den on numara denecek transfer hamlesi!

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Star TV'nin kısa sürede en sevilen yaz dizileri arasında yer alan Duy Beni yeni bölümleriyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Berk Hakman'ın yer aldığı diziyle ilgili ortaya bomba bir transfer iddiası atıldı. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteriyle ön plana çıkan Ahsen Eroğlu'nun dizinin kadrosuna katılacağı iddia ediliyor. Reyting sıralamasında istediği sonuçları alan dizinin bu hamleyi yaparak kadrosunu güçlendirmek istediği öne sürülüyor.

Duy Beni'den on numara denecek transfer hamlesi! Star TV ekranlarında bu ay yayınlanmaya başlanan Duy Beni dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bomba bir transfer iddiasıyla gündeme geldi. Söylentilere göre Menajerimi Ara dizisinin güzel yıldızı Ahsen Eroğlu'nun diziye katılacağı konuşuluyor.

BOMBA İDDİA!

Duy Beni ile ilgili bomba bir transfer iddiası konuşuluyor. Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteriyle ön plana çıkan Ahsen Eroğlu'nun dizinin kadrosuna katılacağı iddia edildi.

KADROSU DAHA DA GÜÇLENECEK

Reyting sıralamasında istediği sonuçları alan dizinin bu hamleyi yaparak kadrosunu güçlendirmek istediği öne sürülüyor.

AHSEN EROĞLU KİMDİR?

27 Ekim 1994 tarihinde Çorlu'da doğan Eroğlu, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunu bitirmiş ve oyunculuk eğitimini ise Sahne 3MOTA'da almıştır. Ailesi Bulgaristan göçmeni kökenlidir.

Kariyerine 2015 yılında rol aldığı Modern Habil Kabil dizisi ile başlamış, bu dizide Zehra isimli bir karakteri canlandırmıştır. Bu diziden sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak yer almıştır.

Ahsen Eroğlu yeni bir aşka yelken açtı! İşte ilk görüntüler

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'nun büyük değişimi! İmajı ile büyüledi...