Dünyanın en güzel kadını ilan edilen Bella Hadid'in sabah rutini ortaya çıktı!

Bir estetik cerrah tarafından dünyanın en güzel kadını ilan edilen Bella Hadid'in sabah rutini ortaya çıktı. Aynı anda 14 vitamin birden içen Bella Hdid'in tükettiği diğer besinleri görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, estetik cerrah Dr. Julian De Silva'nın kullandığı altın oran matematiksel hesaplamaları sonucunda "dünyanın en güzel kadını" ilan edildi. Bella Hadid'in altın oran ile adından söz ettirmesinin ardından geçtiğimiz günlerde paylaştığı video gündeme geldi.

TikTok hesabından sabah rutinini paylaşan Hadid, herkesi şaşkına çevirdi. Bella'nın 4,2 milyon kez izlenen videosu kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan videolarından oldu.

Bella videoda tek seferde 14 vitamin yuttu ve buna sağlıklı bir yeşil meyve suyu eşlik etti. Model deniz yosunu jeli içti, temel yağlar aldı ve vücuttaki toksinleri temizlemeyi amaçlayan Fulvic Detoks'u yudumladı.

Zorunlu vitaminlerini ve içeceklerini aldıktan sonra, Bella kristal bileziklerini takıp büyük bir adaçayı sopasıyla da arındı.