Dünya Güzellerim geri geliyor! O isme teklif götürüldü... İstediği ücret dudak uçuklattı

Büyük ilgiyle takip edilen Dünya Güzellerim programı ekran macerasına yeniden başlamak için geri sayıma başladı. Programda yer alması için teklif götürülen Seda Sayan'ın 1 milyon dolar istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Burcu Esmersoy moderatörlüğünde dünyayı gezen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan Dünya Güzellerim isimli programla 6 yıl önce bir araya gelmişti. Aynı isimler yıllar sonra YouTube programında yer aldı. Ancak Dünya Güzellerim Masada programında Bülent Ersoy'un Safiye Soyman ve Banu Alkan'la tartışıp programdan ayrıldığı söylenmişti.

Seyhan Erdağ'ın haberine göre, program Show TV'de yeniden yayınlanmaya başlayacak. Bu kez yalnızca Çeşme'de yapılacak program için Erdağ'ın iddiasına göre ünlü bir isme teklif gitti.

İddiaya göre, Seda Sayan'a kadroya katılması için teklif gitmiş ama Sayan, programa katılmak için tam 1 milyon dolar isteyince dudak uçuklatan bu istek üzerine ikinci tercih olarak Seray Sever düşünülmüş. Sever'in programda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Haziran'da çekimlerine başlanan program yine Show Tv'de yayınlanacak.