Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında TV'de ilk kez yayınlanacak olan Dudullu Postası oyuncu kadrosu ve konusu ile gündemde yer alıyor. Mucize Doktor dizisi ile tanınan Taner Ölmez, ekranların sevilen yüzleri Güven Kıraç ve Erkan Can ve Yüksek Sosyete dizisiyle bilinen Hazar Ergüçlü, Dudullu Postası dizisi ile karşımıza çıkacak.

Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği Dudullu Postası bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranında yayınlanacak. Çizer Serkan Yılmaz'ın yarattığı karikatür serisi Dudullu Postası'ndan ilham alınarak hazırlanan dizinin yönetmenliğini Onur Ünlü üstleniyor. 

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğmuştur. 2010 yılında Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmi ile profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney ve Yüksek Sosyete gibi birçok yapımda yer alan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Netflix’de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir. Hazar Ergüçlü, 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur.