Drew Barrymore, The Drew Barrymore Show'u Hollywood'daki grevle bitene kadar durdurma kararı aldı

Hollywood'daki oyuncu ve senarist grevleri devam ettiği şu günlerde Drew Barrymore, aldığı kararı paylaştı. Drew Barrymore, grevler bitene kadar ''The Drew Barrymore Show'' programını durdurduğunu açıkladı. Barrymore, konuyla ilgili ''İncittiğim herkesten ve tabii ki programda çalışan, onu bugünkü haline getiren harika ekibimizden özür dilerim'' dedi.

Gündüz talk şovu "The Drew Barrymore Show"u ile izleyici karşısına çıkan Drew Barrymore, Hollywood'da oyuncu ve senarist grevleri devam ederken yayınlara devam etmedi nedeniyle eleştirildi. Geçtiğimiz günlerde 18 Eylül'de Amerikan Senaristler Birliği'nin (WGA) yönergelerine uygun olarak ve yazarlar olmadan "Drew Barrymore Show"a devam edeceğini açıklayan Drew Barrymore, topa tutulmuştu.

Tepkilerin ardından aldığı kararı açıklayan Drew Barrymore, konuyla ilgili, "Herkesi dinledim ve grev bitene kadar programın galasını durdurma kararı alıyorum. İncittiğim herkesten ve tabii ki programda çalışan, onu bugünkü haline getiren harika ekibimizden özür dilerim. İleriye doğru yolumuzu bulmaya çalıştık. Çok yakında tüm sektör için bir çözüme ulaşılmasını umuyorum" şeklinde konuştu.

Kanalın sözcüsü, 'Variety'e yaptığı açıklamada, "Drew'un şovun yeni sezonunu durdurma kararını destekliyoruz ve bu sürecin onun için ne kadar karmaşık ve zor olduğunu anlıyoruz" dedi.