Doya Doya Moda'nın belalı ismi Ferdanur Başaran iğne ipliğe döndü... Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Büyük beden kadınların yarıştığı TV8'de ekrana getirilmiş olan Doya Doya Moda programının en dikkat çeken isimlerinden olan Ferdanur Başaran, son dönemde yaşadığı değişimle adından söz ettirdi. İlk sezon Doya Doya Moda'dan diskalifiye olup All Star kadrosu ile geri dönen Ferdanur Başaran'ın sosyal medya paylaşımlarını görenlerin ağzı açık kaldı. Doya Doya Moda Ferdanur yaşadığı değişimle gündem oldu.

İstanbul Arel Üniversitesi'nde eğitim almış olan Ferdanur Başaran, format olarak Türkiye'de ilk kez TV8'de ekrana getirilen büyük beden yarışması Doya Doya Moda programında boy göstermesinin ardından adını duyurdu. Ferda Başaran, şık tarzının yanı sıra jüri üyeleri ve diğer yarışmacılar ile yaşadığı tartışmalarla sık sık adından söz ettirdi.

Ferdanur, ilk sezon yer aldığı Doya Doya Moda programından diskalifiye edilmesiyle şoke etmişti. Programın jüri üyesi Kemal Doğulu diskalifiye nedenini "Ferdanur kamera arkasında ekibe ve diğer yarışmacılara karşı olan tutumlarından dolayı diskalifiye edildi. Ferdanur'un yerine yeni yarışmacı olarak Sena geldi. Betül'ün akıbeti Cuma günü belli olacak." sözleriyle açıklamıştı.

Birce Akalay'ın bu fotoğraflarını görünce inanamayacaksınız! Yıllar içindeki değişimi şoke etti

Başaran'ın büyük beden ve küçük beden giysiler sattığı kendisine ait bir butiği de bulunmaktadır. İlk sezonda diskalifiye edilen Doya Doya Moda Ferdanur All Star'a yeniden gelen isimler arasında yer aldı.

Giyim tarzı ile büyük beden kadınlara birçok yönden fikir veren Ferdanur Başaran, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Sık sık paylaşımda bulunan Ferdanur'un zaman içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Baba'nın Şahika'sı Zeynep Tuğçe Bayat'ın kardeşini görenler küçük dilini yuttu! Güzelliğiyle ablasını solladı

DOYA DOYA MODA FERDANUR BAŞARAN'IN SON HALİ

94 kilo 46 beden olan Ferdanur, fazla kilolarına elveda diyerek bambaşka bir görünüme kavuştu. Adeta iğne ipliğe dönen Ferdanur'un son hali büyük şaşkınlık yarattı. İşte Doya Doya Moda Ferdanur Başaran'ın son hali;

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya aslında bambaşka biri çıktı! Sen neymişsin be