Doya Doya Moda yeni yarışmacıları kim?

Doya Doya Moda yeni sezonu bugün başladı. Yepyeni yarışmacı kadrosuna sahip Doya Doya Moda yeni sezonu kıyasıya mücadele ile başladı. 42 beden ve üzeri bayan yarışmacıların yarıştığı programda büyük beden yarışmacıların şık ve modaya uygun giyinmeleri için ipuçları veriliyor. Jüri üyelerinden en yüksek puanı alan yarışmacı hafta birincisi olarak ödülün sahibi olacak.

İlk sezonu büyük beğeni toplayan Doya Doya Moda 2. sezonu için geri sayım sona erdi. Doya Doya Moda yeni yarışmacıları ile başladı. İlk günün konsepti gala olarak belirlendi. Birbirinden iddialı bayan yarışmacıların yer aldığı Doya Doya Moda'da jüri koltuğunda yine Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez oturuyor.

Doya Doya Moda yeni sezon başladı mı? İşte Tv8 izleme linki

DOYA DOYA MODA YENİ SEZON YARIŞMACILARI

RÜMEYSA BUYURAN KİMDİR?

Rümeysa Buyuran, 22 yaşında. Rümeysa Buyuran aslen Rizeli. 1,68 boyunda ve 95 kilo. Rümeysa Buyuran 46 beden. Bulunduğu yerde dikkat çekmeyi sevdiğini belirten Rümeysa, kendine ve tarzına güveniyor. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söylüyor.

İMANİ BÖRTEÇİNE DOLAR KİMDİR?

İmani Börteçine Dolar, 23 yaşında. Aslen Mersinli olan İmani, Bursa doğumlu. 20 senedir İstanbul'da yaşıyor. 1.74 boyunda olan İmani Dolar, 81 kilo ve 42 beden. 5 senedir estetisyenlik yapıyor. Tarzına, duruşuna ve karakterine çok güveniyor. Yarışmaya birinci olmak için geldiğini söylüyor.

AYŞENUR İŞLEK KİMDİR?

Ayşenur İşlek, 22 yaşında. 1,70 boyunda olan Ayşenur genç bir anne. Aslen Kayserilidir. 90 kilo olan Ayşenur İşlek, İstanbul doğumlu. 44-46 beden giyinen Ayşenur İşlek, ev hanımı. Evli olan Ayşenur'un 5 aylık bebeği var. Yarışmadaki hedefinin sezon sonuna kadar burada kalmak olduğunu belirtiyor.

BİRBEN DİLAN ÇOŞKUN KİMDİR?

Birben Dilan Coşkun, 24 yaşında. 1,70 boyunda ve 80 kilo. İzmir'de yaşayan Birben'in kendisina ait bir pastanesi var. Ayrıca organizasyon işleri ile uğraşıyor. 42-44 beden giyiniyor.

ASLI ADIYAMAN KİMDİR?

Aslı Adıyaman, 22 yaşında. Aslen Adanalı olan Aslı, İstanbul doğumlu. Evli ve 3 aylık bir bebeği var. Ev hanımı. 1,60 boyunda olan Aslı 77 kilo. Bu programın birincisi olmaya geldiğini söylüyor.

AYLİN TÖZÜN KİMDİR?

Aylin Tözün, 23 yaşında. Aslen Elazığlı olan Aylin, İstanbul doğumlu. 18 yıldır profesyonel olarak dans ediyor ve sahne alıyor. Aylin 1,70 boyunda ve 71 kilo.

RABİA AĞCA KİMDİR?

Rabia Ağca, 21 yaşında. Hatay doğumlu. Öğrenci ve okulunu donduran Rabia tekrar sınava hazırlanıyor. 1,68 boyunda olan Rabia 75 kilo ve 42 beden. Rabia, ikinci sezonda en iyi giyinen yarışmacı olacağını söylüyor.