Doya Doya Moda Rümeysa kimdir, kaç yaşında? Rümeysa Buyuran kaç kilo?

Doya Doya Moda 2. sezonu yoğun ilgi görüyor. Yeni sezonun ilk bölümü dün ekranlara geldi. Kısa bir aradan sonra kaldığı yerden devam eden moda yarışmasında yine kıyasıya bir rekabet yaşanacak. İzleyiciler 2. sezonun yarışmacılarını yakından tanımak istiyor. Doya Doya Moda Rümeysa da dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran, ikinci sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Doya Doya Moda yeni sezon 13 Temmuz Pazartesi günü yepyeni yarışmacılarla başladı. İlk sezonda olduğu gibi 7 büyük bedene sahip bayan yarışmacı, elenmemek için kıyasıya mücadele edecek. Bu isimlerden biri de Rümeysa Buyuran.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacısı Rümeysa Buyuran aslen Rizeli. Bulunduğu yerde dikkat çekmeyi sevdiğini belirten Rümeysa, kendine ve tarzına güveniyor. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söylüyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ YAŞINDA?

Rümeysa Buyuran, 22 yaşında. Yaşından büyük gösteren Rümeysa'nın yaşında jüri üyeleri de inanamadı. Gülşah Saraçoğlu espri yaparak kimliğini görmek istedi.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ KİLO?

1,68 boyunda ve 95 kilo. Rümeysa Buyuran 46 beden giyiniyor.