Doya Doya Moda Özde yarışmadan çekiliyor mu? Doya Doya Moda Özde Karacan ayrıldı mı?

Doya Doya Moda All Star yarışmasında heyecan her geçen gün giderek artıyor. Yarışmanın favori isimlerinden Özde Karacan'ın sözleri bugün yeni bölüme damga vurdu. Doya Doya Moda Özde 'ben artık bu oyunlara, bu psikolojik baskıya dayanamıyorum, geri çekilmek istiyorum' dedi. Doya Doya Moda Özde yarışmadan çekiliyor mu? Doya Doya Moda Özde ayrıldı mı? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

Tv8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen moda programı yarışması Doya Doya Moda All Star'da beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün yarışmanın yeni bölüm fragmanında Özde Karacan'ın sözleri damga vurdu. Doya Doya Moda Özde yarışmadan çekiliyor mu? Doya Doya Moda Özde ayrıldı mı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

DOYA DOYA MODA ÖZDE YARIŞMADAN ÇEKİLİYOR MU?

Yarışmanın favori isimlerinden Özde Karacan'ın sözleri bugün yeni bölüme damga vurdu. Doya Doya Moda Özde 'ben artık bu oyunlara, bu psikolojik baskıya dayanamıyorum, geri çekilmek istiyorum' dedi. Bu sözlerin karşılığında jürilerin cevabı merak konusu oldu. Özde Karacan'ın 1 Nisan şakası yaptığı ortaya çıktı.


DOYA DOYA MODA ÖZDE KARACAN KİMDİR?

Yarışmaya Mersin'den dahil olan Özde Karacan, 28 yaşında. Takı ve Aksesuar işleri ile uğraştığı bir dükkanı olan Karacan, ilk sezonunda katıldığı Doya Doya Moda'da kısa süre kalmasına rağmen adından söz ettirmişti. Giyim tarzı ile jüri üyelerinin dikkatini çeken Karacan 'haftanın birincisi olarak genç kızlara modayı öğreteceğim' sloganı ile iddialı bir yarışmacı olduğunu göstermişti.

Doya Doya Moda 2. Sezonuna 24 Ağustos'ta dahil olan Özde, ilk sezonda olduğu gibi 2. Sezonda da katıldığı ilk hafta birincilik alarak iddiasını ortaya koydu.