Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir? Nur İşlek neden yok?

Doya Doya Moda'da 2. sezon 13 Temmuz Pazartesi günü yeni yarışmacılar ile başladı. Birbirinden renkli ve iyi giyinen yarışmacılar ilk bölümden izleyicilerin sevgisini kazandı. Kapalı hanımları temsil etmek için geldiğini söyleyen Nur İşlek de sevilen isimler arasında yer aldı. Ancak Nur İşlek 2. bölümün fragmanında yer almadı. Nur'un fragmanda yer almaması izleyicilerin dikkat çekti.

Doya Doya Moda'da heyecanla beklenen yeni sezon kısa bir aranın ardından başladı. Yepyeni yarışmacılar ve yeni villasında çekimlerin yapıldığı Doya Doya Moda'nın yarışmacıları da izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Bu isimler arasında Nur İşlek de yer aldı. Ancak Nur, 2. bölümün fragmanında gözükmedi.

DOYA DOYA MODA NUR NEDEN YOK?

Nur, 2. bölümün fragmanında gözükmedi. Ancak Nur'un neden programda yer almadığı açıklanmadı. Açıklanınca haberimiz içerisine eklenecektir.

DOYA DOYA MODA NUR KİMDİR?

Kendisini Nur olarak tanıtan Ayşenur İşlek, 22 yaşında. Aslen Kayserili ve genç bir anne. İstanbul doğumlu olan Nur, yarışmadaki hedefinin sezon sonuna kadar burada kalmak olduğunu belirtiyor.

DOYA DOYA MODA NUR KAÇ KİLO?

90 kilo olan Nur İşlek, 44-46 beden giyiniyor.

DOYA DOYA MODA NUR BOYU KAÇ?

1,70 boyunda olan Nur, ev hanımı. Evli olan Ayşenur'un 5 aylık bebeği var.