Doya Doya Moda saati mi değişti?

Doya Doya Moda neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Doya Doya Moda saatinde Survivor Panorama ekranlara geldi. Coronavirüs salgını nedeni ile bazı dizi ve programlara ara verildi.

Doya Doya Moda saatinde Survivor Panorama ekranlara geldi. Coronavirüs salgını nedeni ile bazı dizi ve programlara ara verildi. Tv8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın da ara verip vermediği merak ediliyor. 

DOYA DOYA MODA NEDEN YOK?

TV8 6 Nisan yayın akışında değişiklik yapıldı. Doya Doya Moda'nın saati değişti. Doya Doya Moda'nın yeni bölümü saat 15:30'da ekranlara gelecek.

DOYA DOYA MODA FORMATI

Kemal Doğulu format değişikliğini şu ifadelerle duyurmuştu: "Önümüzdeki hafta bir ilki gerçekleştiriyoruz." dedi. Önümüzdeki haftadan itibaren takım olarak yarışacaklar ve yeni bir yarışmacı katılacak. Bir grubun lideri Su diğer grubun lideri Emel olacak. Takımlar pazartesi günü belli olacak. 4'er kişi iki takım halinde yarışılacak. Takımın liderleri takımı yönlendirecek. O gün konseptinde giyinmeyecek.