Doya Doya Moda Emel'in eşi kimdir? Doya Doya Moda Emel kaç yıllık evli, çocuğu var mı?

Tv8'in sevilen moda programı yarışması Doya Doya Moda'da tanınan Emel Başkan hakkında araştırmalar hız kazandı. Doya Doya Moda Emel'in eşi kimdir? Doya Doya Moda Emel kaç yıllık evli, çocuğu var mı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Emel Başkan Doya Doya Moda yarışmasıyla tanınan isimlerden biri oldu. Doya Doya Moda Emel'in eşi Erkan Bey programa gelerek sürpriz yaptı. Doya Doya Moda Emel'in eşi kimdir? Doya Doya Moda Emel kaç yıllık evli, çocuğu var mı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Emel Başkan, 1989 doğumlu ve evli. Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan yarışmacı, aslen Konyalı. Babasını birkaç yıl önce kaybeden Emel Başkan, yarışmada ailesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşıyor. Yarışmanın bir diğer yarışmacısı Su Baher gibi oyunculuk deneyimi bulunan Emel Başkan, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde oynadı.

DOYA DOYA MODA EMEL'İN EŞİ KİMDİR?

Doya Doya Moda Emel'in eşi Erkan Bey medikal sektöründe kalite kontrol müdürü olarak görev alıyor. Emel Başkan 6 yıllık evli henüz çocuğu yok.