Doya Doya Moda büyük final yapıldı! Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden moda yarışması olan Doya Doya Moda'da büyük final heyecanı başladı. Yarışmanın başından bu yana elenmemeyi başaran 6 yarışmacıdan biri birinci olarak büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca 2. ve 3. olan yarışmacılara da ödül verilecek. Yarışmanın büyük finalinin ne zaman olacağı ve 2. sezonun ne zaman başlayacağı gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda büyük haftası başladı. Yarışmanın son haftasına kalmayı başaran 6 finalistten biri birinci olacak ve 50 bin TL'lik ödülün de sahibi olacak. Tv8 ekranlarında yayımlanan Doya Doya Moda'da hangi yarışmacının birinci olacağı heyecanla bekleniyor. 

DOYA DOYA MODA BÜYÜK FİNALi KİM KAZANDI?

Doya Doya Moda büyük final 3 Temmuz Cuma günü yayımlandı. İlk sezonun şampiyonu Betül Böçkün oldu. Sündüz ikinci, Su üçüncü ve Hanzade ise dördüncü oldu.

DOYA DOYA MODA ÖDÜLLERİ NELER?

Doya Doya Moda’da büyük finalinde birinciye 50 bin TL para ödülü, ikinciye 25 bin TL'lik değere sahip altın kolye, üçüncü yarışmacıya ise 10 bin TL değerinde cep telefonu ödülü verilecek.

DOYA DOYA MODA 2. SEZON NE ZAMAN?

Doya Doya Moda 2. sezon tanıtım çekimleri yapılmaya başlandı. Yeni sezon bir hafta aradan sonra izleyiciler ile buluşacak.

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Kemal Doğulu

Seray Sever