Doya Doya Moda Banu diskalifiye oldu mu? Doya Doya Moda Banu ne ceza aldı?

Geçtiğimiz çarşamba günü Doya Doya Moda Banu'nun yarışmada formata aykırı bir davranışı sonrası yaptırım alacağı belirtildi. İzleyiciler ''Doya Doya Moda Banu diskalifiye oldu mu? Doya Doya Moda Banu'nun cezası açıklandı mı?'' sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte merak edilenler...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da yarışmacıların yaptığı kombinler jüri üyeleri tarafından puanlandırıldığı gibi, formata uygun davranışlarda bulunmayan yarışmacılar ise cezalandırılıyor. Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından olan Banu da bu sezonun ilk yaptırımını gören kişi oldu. Peki, Doya Doya Moda Banu diskalifiye oldu mu? Doya Doya Moda Banu'nun cezası açıklandı mı?

DOYA DOYA MODA BANU DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Doya Doya Moda yarışmacısı Banu, hazırladığı kombinin parçası olan postal bot için mağaza sahibi ile iletişime geçti.

Aleyna durumunu podyumda jüri üyeleri ile paylaştı. Hiçbir yarışmacının mağaza sahibinin numarasını alıp önceden araştırma ve ürün ayırmaya hakkı bulunmuyor.

Banu'nun yaptığı bu yanlış hareket sonrası jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu bir yaptırım uygulanacağını söyledi.

BANU'NUN CEZASI NE OLDU?

Karar aşamasında olduklarını belirten Gülşah Saraçoğlu, yapılan bu hatayı affetmediğini söyledi. Burada olmaması gerektiğini belirtti.

Uğurkan Erez de yine aynı şekilde affedilemeyecek bir durum olduğunu belirtti. Ancak kendi oyunu gitmemesi yönünde olarak kullandı.

Serdar Uzuntaş da oyunu mesajda belirttiği şekilde bot almadığı için kalmasını istediğini belirtti.

Yasemin Yılmaz da çok üzgün olduğunu belirtti. Boş bulup kötülük düşünmeden mesaj attığını düşündüğünü söyleyen Yasemin Yılmaz da kalması gerektiğini belirtti.

Oy çokluğu ile Banu diskalifiye edilmedi.

Banu'nun cezası "Bir hafta boyunca bir saatte alışveriş yapmak" oldu.

DOYA DOYA MODA BANU 26 AĞUSTOS TARİHLİ PROGRAMDA EN DÜŞÜK PUANI ALAN YARIŞMACI OLDUĞU İÇİN ELENDİ