Doya Doya Moda Bahar elendi mi? Doya Doya Moda Bahar neden yok?

Doya Doya Moda'da yeni bir hafta başladı. Yeni haftada Bahar Candan'ı göremeyenler Doya Doya Moda Bahar neden yok? Doya Doya Moda Bahar elendi mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Geçen haftaki bölümde Selin ve Bahar aynı puanı alarak yarışmaya veda etmişti.

Tv8'in sevilen ve büyük bir ilgi ile izlenen moda yarışma programı Doya Doya Moda'da yeni hafta başladı. Bahar Candan'ı göremeyen izleyiciler Doya Doya Moda Bahar neden yok? Doya Doya Moda Bahar elendi mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Geçen hafta aynı puanda kalan Selin ve Bahar yarışmaya veda etmişti. İşte tüm merak edilenler..

DOYA DOYA MODA BAHAR NEDEN YOK?

Doya Doya Moda'da geçen hafta erkeklerde pota olmadı. Yani erkeklerde eleme yapılmadı. Ahmet izin alarak yarışmadan ayrıldı. İzni bittikten sonra Ahmet yarışmaya devam edecek. Seray Sever açıklamasında bu hafta Bahar ve Selin'in elendiğini söyledi.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.

Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Doya Doya Moda büyük ödül ne? Doya Doya Moda gün birincisi ne kazanacak?